torsdag 3 december 2009

-Välkommen till Stöten!

Nu är det igång, en vecka kvar till öppning! Igår började vi jobba. Vi satt med systemet R360 och hade genomgång om Stöten som anläggning. Skönt att för en gång skull kunna saker och ting så kan man fokusera på att lära sig mer om det man inte är lika haj på.

I tisdags var vi ju på lammet och grisen. Mycket gott och väldigt trevligt. Mitt i salen satt en grupp av ungefär 15 äldre herrar som nog hade suttit där ett tag.. Sällskapet hade en Dennis-kopia som ställde sig upp mitt i middagen och ropade ut: "Och så sjunger vi alla med.. I'm hooked on a feeling!!.." Strax efter detta missade Thomas bordet och slängde sin tallrik först över sin bordsdam och sen bordet. Den var nyfylld av oxfilé. Nä, riktigt så illa var det inte men det blev i alla fall knäpptyst och han skämdes lite. Man kunde nästan ana en lite rosa-lätt ton i fejjan. Kvällens citat var när vi alla tårögda letade efter bearneais-såsen men inte hittade den. Till slut var vi tvugna att fråga och fick till svars: "Bearneaissås har man på pizza!" Jaså...förlåt..

(Kryckan från Läckeby, Mackan, Maria,Ann-Sofie, Angelica och jag främst) (Dick, Thomas, Lina, Charlie, Grev och Jennie främst) Igår var det pannkakskalas och Bonde söker fru här. Sju pers så lite trångt men väldigt väldigt trevligt!

På lördag kanske vi ska åka lite skidor i Lindvallen. Hoppas! Sjukt mycket snö här nu. www.stoten.se/webcam.asp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar